ARTE-MADERA inicià l´elaboració dels seus trofeus de fusta després de la participació de A.Ribes a les Olimpíades de Barcelona 92, en la modalitat de tir al plat.

A la seua tornada a València y després de comprobar el material utilitzat fins a eixe moment a l´elaboració dels trofeus , plàstic i d´altres materials, ARTE-MADERA decideix donar un pas avant en l´elaboració de trofeus en fusta, molt més autèntic i natural que d´altres tipus de materials.


A. Ribes
Termini d´entrega de trofeus de 15 díes a 30 días sobre l ´encàrrec.
Tots els nostres trofeus estan realitzats en fibra i amb arrels de fustes nobles com el noguer, l´arrel de noguer, arrel de breixe olivat, bubina i pomelé sapeli.

A la nostra empresa es realitzatot tipus de trofeus com els del catàleg i també a petició del client a partir de 10 unitats; aquestos, es poden confeccionar amb l´anagrama de l´entitat gravat a màquina. No importa l´esport que siga, també es poden realitzar amb el perímetre de la comunitat de cada provincia.Tot l´article que no estiga al catàleg es realitzarà amb un increment del preu.

En caso de devolución de alguna pieza debera reliazarse en un plazo maximo de 7 dias, con el mismo embalaje y sin rotura alguna. Estos articulos se canjearan automaticamente en el dia que los recibamos y por transporte urgente.

"Nos enorgullece haber realizado uno de nuestros trofeos para el fantástico jugador de baloncesto Arbidas Sabonis, concretamente el trofeo deportivo de Baloncesto con referencia nº 20 de nuestro catálogo".

Otras medidas o formas Consulte disponibilitat i entrega.
MEDALLES Y PLAQUES
Visite el nostre catáleg
Trofeus | Mètopes

Arte Madera
Pintor Sorolla, 8
Tel y fax: 96 383 05 29
Fax: 96 184 72 66
46920 Mislata (Valencia)
España
info@arte-madera.com
http://www.arte-madera.com

: Aviso Legal
Copyright 2018. Todos los derechos reservados