La companyia ARTE MADERA, A.Ribes, es va constituir al 1995,quan els seu fundador i actual propietari, Antonio Ribes, pertanyent a la 3ª generació familiar dedicada a quest ofici, decidix crear la seua propia empresa.

En ARTE MADERA podran tobar un producte artesanal i de gran qualitat, com a resultat de més de 30 nys d´experiència i coneiximients que els seus fundadors van anar acumulant en l ´elaboració de tot tipus de talles artístiques, trofeus en fusta, ulates d´armes i tot tipus de mobles fets a mida.

Amb ARTE MADERA vosté pot estar segur de rebrer un treball de qualitat, totalment artesanal en la seua elaboració i si ho requereix fet a mida.

A lo llarg de la seua trayectòria, ARTE MADERA ha realitzat innumerables encàrrecs per a competicions oficials, actes commemoratius i tot tipus de festes populars ( falles, Fogueres...), destacant entre d´altres , les talles realitzades per al Sultan de Brunei, l´emblema de la marca KEMEN i IBERTIRO.

Entre els nostres productes pots trobar , amés a més, tot tipus i estils de mobles a mida: guasseries, menjadors, dormitoris, cuines, quarts de banys,portes...

Cal recordar, que a petició del client es poden realitzar en fusta, tot allò que se li puga ocòrrer sense cap problema.

ARTE-MADERA desitja saludar-los i agriar-les la seua visita a la nostra empresa a través de www.arte-madera.com .

Un Salut.

A.Ribes

Arte Madera
Pintor Sorolla, 8
Tel y fax: 96 383 05 29
Fax: 96 184 72 66
46920 Mislata (Valencia)
España
info@arte-madera.com
http://www.arte-madera.com

: Aviso Legal
Copyright 2018. Todos los derechos reservados